top of page

Over Marian

Over Marian.

 

Als kind al gefascineerd door paarden. Iedere week uit kijkend naar de paardrijles en volop genieten. Mijn interesse werd steeds groter en ik volgende de opleiding Basis-Instructeur. 

 

Bij de basis ligt mijn kracht. Veel jonge paarden onder het zadel gebracht en een aantal op wedstrijd. In combinatie met het geven van lessen groeide mijn kennis.

 

Stil zitten is niet voor mij weg gelegd en ik ben in 2014 gestart met de opleiding van Paardensportmasseur bij het Dierencentrum in Barneveld. In 2016 behaalde ik vol trots mijn diploma. Deze opleiding geeft mij inzicht over de spieren en spierwerking van het paard.

Gezien voeding veel invloed heeft op het welzijn en de spieren van een paard ben ik daarna de vier modules over voeding gaan volgen bij Dierencentrum Barneveld.  Om me nog verder te verdiepen in het paard heb ik de opleiding acupressuur en connectorcursus bij Eric Laarakkers gevolgd. Ik raak niet uitgeleerd als het over paarden gaat. 

Met  Cerès van Bloemlust ben ik tot ZZ Zwaar met 8 punten gekomen. Cerès was een afstammeling V.Upperclass en V.M.Norway (Broere Norway). Cerés is op 12-2-2020 overleden.

Mijn huidige paard Jewel (Netto * Jazz) is momenteel drachtig van Fynch Hatton.  Juni 2022 een prachtig veulen naast haar. 

bottom of page