top of page

Behandeling

Behandeling massage:

 

De eerste behandeling zal ongeveer 1 tot 1,5 uur in beslag nemen. Ik zal beginnen met een vraaggesprek over de gesteldheid en de problemen waar je tegenaan loopt met je paard/pony. Het is belangrijk dat er 1 uur voor de behandeling niet gewerkt is met je paard/pony. Het is fijn als het paard schoon is en dat onze afspraak niet rondom voertijd is, dit om eventuele onrust te voorkomen.

 

De ervaring leert dat na drie behandelingen al een zeer optimaal resultaat wordt bereikt. Deze eerste drie behandelingen zullen binnen 7 dagen worden verricht en eventuele vervolgbehandelingen zullen in overleg daarna worden verricht. Bij masseren komen er afvalstoffen vrij en daarom is het noodzakelijk om na iedere behandeling 15 minuten te stappen.  Een trainingsadvies zal worden meegeven na iedere behandeling.

 

Sinds kort ben ik in het bezit van de Equissage Pulse die niet allen wordt ingezet voor paarden met blessures maar ook voor dagelijks gebruik tbv onderhoud en verbetering van de algehele gezondheid, conditie en prestaties van uw paard. Ongeacht de discipline, Equissage Pulse zal een positieve uitwerking hebben uw paard.

 

Behandeling

Behandeling

Nu bekijken
bottom of page